78214

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Gustimilián Pazderka (e-mailem) --- 8. 12. 2005
Re:obaly

Od: Kamil :
> Nevíte někdo jestli lze použít pro skladování medu
> modré kyselinovzdorné stolitrové sudy od sirupů do limonád (mimochodem na
> těch sudech je upozornění že je uvnitř kyselina a hrozí poleptání).Dík
.......

Specifikuj to blize o jaky acid jde. Ale vetsinou jde acid zneutralizovat a vyplachnout sodou a potom vyparit parou. Ma to jednu podstatnou nevyhodu. Kdyz takovej obal ukazes obchodnikovi, tak te s tim mohou odmitnout.Svetove obchodni baleni je ocelovy sud s tarou a potravinaskym nastrikem, nebo naterem uvnitr.... Take jestli te to neodradi, bacha na kaminky a vylezajici hrebiky na palete. Ono to nevytece, ale v komore takovy nenapadne prorazeny obal nadela peknou paseku.

_gp_

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 13611


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu